Uten folk blir det ingen utvikling. For at næringslivet skal kunne vokse og være bærekraftig, trenger vi alle tilgang på god arbeidskraft og rett kompetanse.

Hvordan tilrettelegge for framtidig rekruttering?

Hvordan bedriften din oppfattes på arbeidsmarkedet og av dine ansatte, det har mye og si for framtidig rekruttering. Employer branding har aldri vært viktigere, men hva er nå egentlig det? I et arbeidsmarked som bugner av spennende stillinger og hvor konkurransen om de gode hodene er stor, er det viktig å vise fram at du og dine kollegaer har et attraktiv arbeidsmiljø. En plass der de ansatte trives og får utvikle seg, har felles aktiviteter og gode arbeidsvilkår. Og det er dette employer branding handler om – merkelappen som de ansatte setter på din bedrift. Dette har blitt mer og mer viktig for jobbsøkere, og det er ofte avgjørende for hvilket tilbud de velger å takke ja til.

Økt synlighet

Sammen er vi dynamitt! Litt flåsete sagt, men like fullt sant. Økt synlighet for alle øyregionens bedrifter vil bidra til å løfte oss til en spennende og attraktiv arbeidsregion. I næringshagen bygger vi et felles nettverk på tvers av bransjer, og vi jobber med å øke synligheten for næringslivet i sin helhet. Nye spennende prosjekter dukker opp, gode historier skapes. Mange av prosjektene vi jobber sammen med bedriftene om, er både innovative og spennende. Og nettopp slike historier kan bidra til å tiltrekke seg ny arbeidskraft.

Langsiktig tankegang sikrer god arbeidskraft for framtiden

Næringshagen for Hitra og Frøya drives av Blått Kompetansesenter AS. Her jobber vi aktivt med fokus på fremtidens arbeidskraft. Vi legger til rette for et naturlig livsløp fra elev, student, trainee og til fast ansatt. Her ser du hvordan vi jobber med elevene på ungdomsskolen for å koble de opp mot framtidige arbeidsgivere.

Vi kan bidra med

  • Økt synlighet
  • Trainee Trøndelag
  • Deltakelse på arrangement innen rekruttering
  • Kursing om rekruttering
  • Kursing om arbeidsmiljø
  • Nettverk opp mot studentene

Trainee Trøndelag

Alle våre målbedrifter får tilbud om å bli med i Trainee Trøndelag. Til dere som er på jakt etter unge folk med høyere utdanning – anbefales!