Ønsker du å starte en ny bedrift? Vil du vokse? Har du behov for hjelp til å gjennomføre et prosjekt? Hos oss får du tilgang på erfarne forretningsutviklere, prosjektledere, markeds- og kommunikasjonsrådgivere. Vi har et bredt nettverk, og vi kan hjelpe deg med å finne støtte og gode løsninger.

Våre tjenester

Arbeidsoppgavene til næringshagen formes av våre målbedrifters behov. Dette er noe av hva vi kan hjelpe deg med.

Starte bedrift

Vi ønsker å hjelpe deg som står helt i startgropa. Våre dyktige bedriftsrådgivere bistår ferske gründere med å tenke nytt og bærekraftig. Vi hjelper bedrifter med å syreteste ideer, finne samarbeidspartnere og søke støtteordninger. Ekstra midler er ofte nødvendig for at gründerdrømmen kan realiseres. Les mer.

Bedriftsutvikling

Skal din bedrift overleve over tid, må den være med på utviklingen. Bedriftsutvikling gir konkurransekraft og vekst. Erfaring forteller oss at den som sitter for stille i båten, riskerer å blir akterutseilt. Ikke la konkurrentene stjele markedsandeler! Les mer.

Forskning og utvikling

Vi ønsker å stimulere til vekst i næringslivet i vår regionen. Å hjelpe bedrifter med å komme i kontakt med forskningsmiljøer, er ett av flere verktøy for å få til nettopp det.  Les mer.

Prosjektledelse

Har dere et prosjekt, men mangler folk og tid til å holde i trådene og sørge for god gjennomføring? Da kan det være smart å få inn en ekstern prosjektleder fra næringshagen. Les mer.

Søke støtte

Er du på investorjakt? Eller skal du søke om støtte? Det finnes lokale, regionale, statlige og internasjonale støtteordninger. Vi hjelper deg med å finne fram. Les mer.